Gardinerna – meningen, sanningen och livet

Hej på er alla profiler och icke-profiler! Idag ska vi här på denna eminenta webbplats diskutera en stor passion i mitt liv. Mitt namn är Torger Börsberg och jag älskar gardiner, det har jag alltid gjort och kommer så också göra tills jag lämnar jordelivet. Det har varit min målsättning sedan jag tog mina första stapplande steg på den här planeten. Vi får inte alltid vad vi söker, men ibland – bara ibland – kan det faktiskt ske. Det har jag själv bevittnat, förresten var namnet Börsberg – Torger Börsberg.

persienner från sidsjö

Persienner av högsta klass

Länge har jag varit en individ som lever i ljuset, ofredad av inkommande strålar. Min hud har lysts upp med jämna mellanrum, ofiltrerat. Lyckligtvis fann jag för en kort stund sedan en lösning värd namnet. Med hjälp av så kallade persienner är det möjligt att skärma av det inkommande ljuset, helt efter eget behag. Du kan på det sättet välja att leva i mörker eller ljus. Ibland lever vi dessvärre kvar i konstant ljus, vilket inte är optimalt av flera olika anledningar. Jag yrkar därför på att du ska införskaffa persienner – det gjorde jag. Gör det du med. Allt gott önskar jag dig, min vän. Vem du än är som läser detta – skaffa persienner. Jag har inte mycket tid kvar, jag måste dra men återigen vill jag återupprepa meningen med den här textansamling – persienner. Så är det, det är inte mer än så.

Allt gott.

Torger Börsberg